Flex C2T

Flex C2T, flexibilis csempe- és járólap ragasztó

Jelenleg nincs készleten.

1 zsák=25 kg         Kiadósság: 8,3 - 15,6 m2/25 kg       Anyagigény: 1,6 - 3,0 kg/m2

Intenzív terhelésű padlókhoz, hőingadozásnak kitett felületekre pl.: padlófűtésés helyiségek, teraszok, erkélyek, vízes helyiségek burkolólapjainak ragasztásához. Kül- és beltérben egyaránt felhasználható.

 

KEVERÉS

A ragasztót a kimért mennyiségű tiszta vízbe szórjuk és lassú fordulatú gépi keverővel (keverőszár) kb. 3 percen át csomómentesre keverjük, 5–10 percig hagyjuk pihenni, aztán még egyszer keverjük át! Víz ismételt hozzáadásával újrakeverni TILOS! A bekevert anyagot tanácsos 2 órán belül felhasználni. 

FELDOLGOZÁS MÓDJA

A megfelelően bekevert ragasztót fogazott glettvassal egyenletes rétegvastagságban hordjuk fel a burkolandó felületre és a burkolólapokat ragasztási (nyitott) időn belül, enyhén eltolva, a felületre nyomást gyakorolva helyezzük el. Ragasztóhabarcsos éleket, fugákat nedves szivaccsal azonnal tisztítsuk meg. Az előírt ragasztási időt feltétlenül tartsuk be, túllépése esetén (bőrösödés!) szedjük vissza a felhordott csemperagasztót és pótoljuk újjal. Beltérben a lapok felülete minimum 65%-ban érintkezzen a ragasztóággyal, kültérben minimum 90% legyen. Ismeretlen tulajdonságú lapok esetén próbaragasztás feltétlenül javasolt. Kültérben a burkolat lejtése minimum 1%-os kell, hogy legyen. A burkolat ragasztása után optimális estben 24–48 óra (+20°C-on, 2 mm vastagságban) múlva járható, fugázható. Az alkalmazott szerszámokat használat után el kell mosni. A felhordás a fent leírtak figyelembe vételével az általános burkolási szakismeretek alapján történhet. 

Információért hívjon!: 06-20/9-73-11-50   06-28/360-313