Rólunk –

Szolgáltatásaink

Tevékenységünk, termékeink

Fő profilunk az oltott mész gyártás. Ebből a termékből elsősorban viszonteladókat szolgálunk ki, de a lakosságot is igyekszünk ellátni vele. Az oltott mész fagyérzékeny, ezért sok tüzép télen nem tartja, de nálunk egész évben kapható, mivel fűtött raktárban tároljuk.

Kapható nálunk restaurátor mész is, ami egy több éves oltott mész, ritkaság a piacon. Ezt a terméket elsősorban régi, nagyon értékes épületek felújítása során használják. Erre a célra mindig van félretéve oltott mész telephelyünkön, hogy ki tudjuk szolgálni az igényeket.

Nagyon sokféle kavicsterméket tartunk. Több féle szemcsenagyságban sódert, bányakavicsot. A bányakavicsok egy részét diszítéshez is lehet használni. Szebbnél szebb diszítőkavicsok, márvány, gránit, is kapható nálunk.

Igyekszünk minél előbb beszerezni, ha valami nincs. Azonnal intézkedünk, szervezkedünk, és a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk beszerezni. A vevő által megadott elérhetőségen visszajelzést adunk, ha megérkezett az áru.

Házhoz szállítás

Gyors, rugalmas kiszállítás igény szerinti tehergépkocsival. Amit bevállalunk az adott napra, azt mindenképpen kiszállítjuk

Tanácsadás

Igyekszünk mindenkinek a legalaposabb, legérthetőbb tájékoztatást adni a felmerült kérdésekben. Igény esetén lehetőség van szakmai tanácsadásra is.

Cégünkről

Cégünk 30 éves 2023-ban. A kezdetekben építőipari kivitelezéssel és oltottmész gyártással foglalkozott. Látva az igényeket, egyre több területen igyekeztünk az építkezők segítségére lenni. Jelenleg több száz terméket értékesítünk. Nézelődjenek honlapunkon, és látogassanak is el a telepre. Tapasztalatom, hogy aki körbejár sok-sok szép temékre talál, amivel szebbé, otthonosabbá, élhetőbbé teheti saját otthonát – életterét. Szeretettel és figyelmes kiszolgálással várjuk!